top of page

STORTORGET

Lørdag ettermiddag blir det matservering og underholdning på Stortorget i Hamar sentrum. 

Arrangementet begynner klokken 17:00, og varer til ca klokken 20:00. Etter dette står dere fritt til å gjøre hva dere måtte ønske. 

Hai Catering AS leverer maten, og det vil bli servert hjemmelaget hamburger med tortillachips, samt drikke. 

Det vil bli underholdning med PS:DANCE, Eskil Rønningsbakken og Lars Bond. 

SOPS7101
Amadei
IMG_1848
Portrett
IMG_2381
image001
Coverbilde
IMG_1846

Om PS: DANCE 

PS:DANCE er et dansestudio i Hamar drevet av ekteparet Herr&Fru Slob. PS:DANCE ble opprettet fordi de ønsket å skape et dansemiljø fullt av energi, lidenskap og kreativitet hvor man kan være seg selv, treffe nye venner og utvikle talenter innen dans. Det tilbys kurs innenfor både barnedans, breakdance, hiphop, jazz, klassisk ballett, moderne dans og dansekurs for voksne. 

Om Eskil Rønningsbakken

Eskil Rønningsbakken er kjent for sin balansekunst på blant annet Preikestolen og Trollveggen i Norge, hvor han definerte en ny kunstform lenge før selfie, slackline, ekstremsport og toppturer ble en del av vårt vokabular. 

Om Lars Bond

Lars Bond er en 18 år gammel artist fra Hamar. Det hele startet med en drøm om å ha en sinnssyk konsert uten noen gang å ha hatt så mye som en freestyle - ett halvt år senere oppnår han målet sitt med en fest av en utsolgt debutkonsert. De som kjenner han best vet at dette er en dypt reflektert person som setter pris på nuet. Lars har såvidt begynt og når han har bestemt seg for noe, får han det til. 

bottom of page